בית במושב בשרון

שיפוץ כולל לבית דו קומתי 192 מ"ר עבור דייריו החדשים, זוג + 2.

הצורך: להאיר את הבית שהיה ישן ואפלולי ולעדכן אותו לצרכי משפחה צעירה עם ילדים קטנים.

התוצאה: הבית עוצב בקו מודרני ונקי באמצעות שימוש של סקלת צבעים מונוכרומטית על גווני שחור-לבן-אפור עם נגיעות של עץ אלון אשר יוצרות אווירה ביתית חמימה. קומת הכניסה הורחבה לכיוון הגינה, שני הקירות שתחמו את המרפסת מצד הבית הוסרו והחלל הוסב לטובת פינת אוכל.

קומת המגורים שודרגה והותאמה לצרכי המשפחה – תוכנן חדר שינה חדש ומרווח כשהכניסה אליו נעשית דרך מסדרון פנימי, אשר יוצר אווירה אינטימית.

בנוסף, התכנון החדש הרחיב מקומות אחסון ואיפשר שירותים נפרדים וחדר רחצה נפרד, הכולל שני כיורים מונחים על מדף עץ אלון, לשירות שני אנשים בו זמנית.

במקום שלושה חדרי ילדים קטנים, תוכננו שני חדרי שינה גדולים וחדר רחצה מרווח ומואר המתפקד גם כחדר שרות וכביסה. במבואה בין החדרים תוכננה פינת מחשב.

054-2020469

ליטל בייטנר עיצוב & תכנון פנים (C) כל הזכויות שמורות 2016