שיפוץ חלקי של בית במושב

שיפוץ ועיצוב מחדש של מבואת הכניסה, הסלון, המטבח ופינת אוכל של בית במושב בשרון.

הצורך: ניצול יעיל יותר של שטח הבית, ויצירת אווירה מזמינה וביתית.

התוצאה: מבואת הכניסה לבית חודשה, דלת הכניסה הוחלפה, קירות המבואה החיצונית חופו בבריקים בגווני אפור ומוקם ארון דקורטיבי 

לאחסון נעליים אשר תוכנן בהתאמה אישית.

הקיר החוצץ בין הסלון למבואת הכניסה הוארך במקצת עד לחצי הגובה ומעליו תוכננה ספריה חלולה של מגדל מלבנים. 

חזיתות ארונות המעילים במבואה הוחלפו וממולם מוקמה שידה שתוכננה במיוחד לנישת הכניסה.

שינוי זה העניק לבית מראה חדש ומרענן.

כדי ליצור אחידות במראה, הוחלט להחליף את מערכת המיזוג הקיימת, לפרק את הנמכת הגבס המאסיבית

שחצתה את הסלון והמטבח וליישר את תקרה השיפועים.

כיוון העמדת הריהוט בסלון הוחלף, קירות הבית נצבעו מחדש ונרכש ריהוט חדש לסלון ולפינת האוכל. כמו-כן נוספו לבית גופי תאורה, צמחייה,

ואקססוריז משלימים אשר נבחרו בהתאם לסקלת הצבעים החדשה שנבחרה לבית על גווני שחור כחול ואפור.

054-2020469

ליטל בייטנר עיצוב & תכנון פנים (C) כל הזכויות שמורות 2016