דופלקס באבן יהודה

תכנון ועיצוב מחדש של החלל הציבורי.

הצורך: במשפחה הזו, עם שלושה ילדים קטנים, המרכיב החשוב ביותר היה הצורך במקומות אחסון שיעזרו לשמור על הבית מסודר ומאורגן.

התוצאה: תכנון המטבח תוך ניצול דו כווני של החלל שמתחת לחלל המדרגות הגובל עם המטבח.

בצד הפונה לפינת האוכל תוכננה יחידת נגרות הכוללת 6 דלתות בשילוב מדפים ומגירות ומהצד השני הפונה למטבח נוצל החלל לטובת מגירות אחסון נשלפות.

הסגנון העיצובי שבחרנו הוא סגנון אקלקטי, סגנון המשלב פריטים מסגנונות שונים, תקופות שונות ומגוון של חומרים ומרקמים שיוצרים איזון והרמוניה, והכל לפי פלטת צבעים אחידה שחוזרת על עצמה בריהוט, בטקסטיל ובפריטים המשלימים.

מבואת הכניסה לדירה קיבלה תשומת לב מיוחדת. כדי להסתיר את ארון החשמל והתקשורת בנינו דלת משרביה לבנה ובסמוך תלינו שני מדפי עץ דקורטיביים, אקססוריז ומראות והפכנו את הכניסה לחמה ומזמינה יותר.

צילום: בן רוטשטיין