שדרוג חדר ילדים

תהליך העבודה כלל קילוף של מדבקות הקיר הקיימות,  צביעת הקיר בגוון אפור ושילוב של מדבקות כוכבים לבנים אשר נבחרו על ידי הילדה.

שולחן היצירה הנמוך הוחלף  בשולחן כתיבה המותאם לגילה של הילדה.

השולחן שעבר במשפחה שודרג באמצעות טפט.
הוחלפו גופי התאורה וניקנו אקססוריז שהשלימו את המראה ויצרו בחדר אווירה נעימה.

לפני
אחרי

שדרוג מבואת הכניסה לבית שעבר שיפוץ והלבשה

תהליך העבודה כלל פירוק של דלת הכניסה, חיפוי קירות המבואה בבריקים בגווני אפור חום המשתלבים עם הצבעוניות של הבית.

התקנת דלת ברזל בשילוב זכוכית, תכנון ארון נעליים והוספת צמחייה.

לפני
אחרי

שדרוג חלל המדרגות של בית שעבר שיפוץ מקיף במושב בשרון

תהליך העבודה כלל הרחבת פתח החלון והחלפת לבני הזכוכית שבו.
בנוסף, הקיר הכפול נצבע בגוון אופוויט אפרפר ומדרכי האבן של המדרגות הוחלפו במדרכי עץ אלון. מדרכים אלה נבחרו מאחר והם משתלבים עם הקו העיצובי של הבית ויוצרים תחושה נעימה וחמימה יותר גם מבחינת מראה וגם מבחינת שימוש – מגע נעים יותר לדריכה לעומת מדרגות אבן.

 

מעבר לזאת, המעקה הקיים נצבע בצבע שחור, היוצר מראה נקי ואחיד ומתכתב גם עם הפרופילים השחורים שנבחרו לחלונות ולדלתות.

השינויים שבוצעו איפשרו לעצב מחדש את חלל המדרגות מבלי לשנות את מבנהו, כך שיתאים לסגנון העיצובי הכולל בבית וייצור חלל מואר ואוורירי.

לפני
אחרי

שיפוץ והרחבת חדר רחצה של דירה ברעננה

תהליך העבודה כלל התמודדות עם אתגר מיוחד: צינור ביוב אשר עבר באמצע החלל ולא ניתן היה לשנות את מיקומו.
 

כדי לספק פתרון יצירתי, שגם יענה על צרכי הדיירים וגם ייראה אסתטי, הוחלט  לבנות סביב הצינור קיר שיצר מחיצה בין האסלה והכיור. במרכז המחיצה, שחופתה בטיח דקורטיבי בגוון תכלת, הושאר חלל פתוח גדול המאפשר התקנת מדפי עץ ובצד האסלה תוכננה נישה לגלילי נייר טואלט.

לפני
אחרי

054-2020469

ליטל בייטנר עיצוב & תכנון פנים (C) כל הזכויות שמורות 2016